BilLocket

Sveriges första riktiga bilmarknad! Tjäna mest på ditt bil köp/sälj/byte.

Om oss

BilLocket grundades under 2012, men idén startade 1997. Vi hade en vision om att sälja sin bil skulle vara något som var roligt men som även skulle gå smidigt till. 
Vi ville också se till att du som köpare kunde hitta bilar utan dolda avgifter i form av provision, transportkostnader, säljare som alltid vill sälja till högsta möjliga pris etc. Du som köpare ska ha det bästa priset.
Hur skulle vi då kunna göra en så lång process till något kul och effektivt?

Det traditionella sättet att gå tillväga.


Låter du din bil bli såld genom ett företag kommer du inte få det fulla värdet för den. Företaget och säljaren måste ha en bit av priset så de kan tjäna något på det. Även kallad provision.
Lägger du ut din bil på nätet i form av en annons måste du själv ta emot alla samtal, styra upp alla möten och ta dig till mötesplatserna som passar båda parter. Man kan heller inte hitta din bil om man inte sökt på den specifika modellen.
Lägger du en liten lapp i bilens innerruta får du hoppas på att den som går förbi verkligen läser lappen.

Vår lösning?


Om vi samlar alla som vill sälja sin bil, köpa en bil eller visa upp sin bil på samma yta har vi skapat en träff punkt. Säljare och köpare får en möjlighet att se betydligt fler bilar än vad man kanske var intresserad av och möjligheten för byten väcks till liv. Till detta lägger vi till att man själv står ansvarig för sin bil och försäljningen av den.
Köparna kommer vi locka till platsen för det är vi som står för marknadsföringen.
Slutprodukten av detta blir att man står vid sin egen bil i ett par timmar, snackar genemsamt bilintresse med alla som är på plats och har förhoppningsvis sålt eller bytt sin bil innan dagen är slut.
Vi tar ingen provision så du bestämmer själv ditt pris och därför tjänar du mest på detta.
Som köpare har du den bästa ytan för att hitta bilar du är intresserad av och kunna argumentera med ägaren angående priset.

Alla vinner på det!
//BilLocket

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)